Trafikområde

Platschef: Joakim Warnicke
Email: joakim.warnicke@connectbus.se
Telefonnummer: 010-1600870

Snabba fakta

 
  • Örebro Serviceresor har två depåer på Virkesvägen 2 i Örebro.

  • Vårt arbetsavtal gäller till 2025.

  • På depån arbetar ca 80 personer: trafikledare, chaufförer, mekaniker och platschef.

     

  • Vi kör 51 fordon inom serviceresor. Resorna består av samhällsbetalda transporter som färdtjänst, sjukresor, särskola, riksfärdtjänster samt bårtransporter.

  • Connect Bus Söne har stationerat fem bussar och ett antal chaufförer från regiontrafiken på vår depå
"Jag trivs väldigt bra. Främst för att våra trafikledare är så hjälpsamma och lösningsfokuserade, de gör allt för oss chaufförer. Det är också en härlig vi-känsla bland all personal, dessutom uppskattar jag att det är väldigt bra ordning och reda."
Gun-Marie Aronsson
Förare
"Allting fungerar väldigt bra på depån, det är ordning och reda. All personal gör tillsammans att jag trivs väldigt bra på jobbet. Jag tycker om mina arbetsuppgifter där jag kör min buss och tar hand om alla kunder om dagarna."
Emrah Amidi
Förare
"Jag trivs oerhört bra på mitt jobb på Connect Bus i Örebro. Jag har jobbat i åratal som taxichaufför och kan med säkerhet säga att mitt jobb på Connect Bus har förstärkt min kärlek för yrket. Det finns mycket respekt hos kunderna och mellan kollegor."
Rebwar Hamasaeed
Förare

Lediga jobb just nu

No posts found!

Spontanansökan

    Alla uppgifter som lämnas via ansökan till Connect Bus AB behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (som avser att skydda individens integritet). Blir du inte antagen till ledig tjänst raderas de personuppgifter du lämnat till oss.