Lediga tjänster

 • Teamleader Trafikledning - Växjö

  Nu söker vi en Teamleader till Trafikledningen för vår trafik i Kronoberg som startar den 1 december 2023. Du kommer att vara placerad på vår depå i Växjö.

  Läs mer
 • Personalplanerare - Växjö

  Som personalplanerare är du ansvarig för att affärens personal planeras med hög kvalitet och på ett kostnadsmedvetet och effektivt sätt, med att övergripande mål att öka kundnöjdhet och antal resenärer. Du kommer arbeta med schemaläggning, bemanningsplanering samt semester och ledighetsplanering. Som personalplanerare ansvarar du även för affärens lönerapportering.

  Läs mer
 • Teamleader Verktstad - Växjö

  Som Teamleader Verkstad ingår du i affärens ledningsgrupp och du ansvarar för verkstaden genom att aktivt leda, planera och säkerställa att underhåll på affärens samtliga fordon utförs i rätt tid. Du har även ansvar för att säkerställa verkstadens underhållsdokumentering och att rapportering utförs i rätt tid och med rätt kvalitet.

  Läs mer
 • Trafikledare - Växjö

  Som Trafikledare ansvarar du för att på ett tydligt sätt kommunicera ut trafikinformation och stödja förarna vid eventuell trafikstörning samt dokumentera förändringar eller avvikelser i trafiken. Trafikledaren ska leda trafiken på ett kostnadsmedvetet och effektivt sätt med ett övergripande mål att öka kundnöjdheten och antal resenärer. Rollen innefattar oregelbunden arbetstid.

  Läs mer
 • Platschef - Växjö

  Nu söker vi en Platschef till vår trafik i Kronoberg som startar 1 december 2023. Som Platschef kommer du att vara ansvarig för avdelningens verksamhet, dess resultat & planering samt ha personalansvar.

  Läs mer
 • Bussmekaniker - Växjö

  Som bussmekaniker genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på fordon samt säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus underhålls- och säkerhetssystem följs.

  Läs mer
 • Busschaufförer - Kronoberg

  Vi söker busschaufförer till vårt avtal i Kronoberg som startar den 1 december 2023!

  Läs mer
 • Bussmekaniker Vaggeryd

  Som bussmekaniker genomför du service, underhåll, felsökning och reparationer på fordon samt säkerställer att dessa arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt med hög kvalitet. Du säkerställer att Connect Bus underhålls- och säkerhetssystem följs.

  Läs mer
 • Busschaufförer Lindesberg

  Vi söker behovsanställda Bussförare till linjetrafiken i Lindesberg.

  Läs mer
 • Servicetekniker till vår depå i Motala!

  Vi söker en erfaren och engagerad bussmekaniker att ansluta sig till vårt team på Connect Bus! Om du har passion för fordonsunderhåll och kompetens om reparation och underhåll, så är detta din chans. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega med expertis inom bussmekanik och en önskan att bidra till en säker och pålitlig busstjänst. Ansök idag och bli en del av vår resa mot en bättre kollektivtrafikupplevelse!

  Läs mer
 • Bussförare till Hällefors!

  🚌 Bli en del av vårt busschaufförsteam! 🚌 Är du redo att ta ratten och köra ditt yrkesliv till nya höjder? Vi söker passionerade och engagerade busschaufförer som är redo att ansluta till vårt team och göra en verklig skillnad i kollektivtrafiken.

  Läs mer
 • Vi söker bussförare till Norrlandskusten!

  🚌 Norrlandskusten är ett samarbete mellan Västerbottens Länstrafik och Norrbottens Länstrafik tillsammans med Connect Bus. Vi söker nu serviceinriktade fler serviceinriktade förare som vill bli en del av vårt starka team med härliga kollegor!

  Läs mer