Välkommen till Connect Bus nya hemsida!

Vi är glada över att välkomna er alla till vår helt nya hemsida för Connect Bus! Under flera månader har vi planerat och designat för ett skapa en hemsida som representerar Connect Bus nya identitet med en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Vi hoppas att du som besöker oss gillar den nya hemsidan lika mycket som vi gör och att du med enkelhet hittar det du letar efter.
Buss som kör i naturen

Vi är Connect Bus, ett nytt ledande nordiskt företag som förbinder människor, platser och länder och tillhandahåller innovativa lösningar och leder digitaliseringen av kollektivtrafiken.

Connect Bus är en del i en nordisk bussgrupp, som ägs av CBRE Investment Management genom sitt team Private Infrastructure. I bussgruppen ingår Norgesbuss, Trønderbilene, Torghatten Buss, Sørlandsruta, Connect Bus och Karlssonbuss. CBRE Investment Management kommer tillsammans med Connect Bus att etablera en ledande, motståndskraftig och hållbar nordisk bussplattform som drar nytta av långsiktiga tillgänglighetsbaserade kontrakt med regionala kollektivtrafikoperatörer och expertis inom drift av elektriska bussar.

Totalt är vi nu cirka 3 700 medarbetare och vi förfogar över 2 700 fordon och bedriver vår verksamhet på 64 depåer. Vi är den tredje största kollektivtrafikoperatören i Norge och den femte största i Sverige!